Præsentation

TORMAX kvalitet til bevidste kunder

TORMAX blev i 1975 etableret i Danmark,og vores erfaring og kompetencer har siden da sikret os en fremtrædende position på det danske marked. På vores lokation i Give har vi egne produktionsfaciliteter og kompetencecenter, der sikrer en unik nærhed til vores kunder, høj fleksibilitet og korte leveringstider af den velkendte TORMAX kvalitet.

TORMAX installerede Europas første automatiske dør i 1951. I dag en førende producent af automatiske døre med 20 gruppeselskaber og 500+ distributionspartnere verden over. Automatiske døre fra TORMAX møder man i kontorbygninger samt i indkøbscentre, i hoteller og restauranter, i forretninger, i lufthavne og på banegårde, på skibe, i beboelsesejendomme – kort og godt i hundredvis af bygninger i hele verden

TORMAX er en division af Landert Group, en uafhængig familievirksomhed, kendetegnet ved innovation, kvalitet og ægte entreprenørskab. Landert Group blev etableret i 1924 med hovedkontor i Bülach nær Zürich, Schweiz, og beskæftiger mere end 900 personer fordelt over de to divisioner SERVAX (kundetilpassede elektriske drev) og TORMAX (automatiske dørsystemer).