TORMAX count+go

En bekvem måde at sikre fysisk afstand på

Butiksejere og arbejdsgivere, sport og arrangører af kulturbegivenheder står alle over for det samme dilemma: at overholde de seneste hygiejniske standarder, de skal sørge for sikker fysisk afstand ved altid at holde styr på antallet af mennesker i deres lokaler. Men de tilgængelige oranstaltninger til styring af strømmen af mennesker er ofte omkostningstunge, utilstrækkelige eller tidskrævende.

TORMAX count+go løser dette problem på en smart måde ved at tælle mennesker og styre automatiske døre. Tilføjelsesmodulet er let at installere på alle automatiske dørsystemer og kan let betjenes ved hjælp af smartphonen.

Dynamisk kontrol

Systemet regulerer strømmen af mennesker og lukker automatisk døren med et akustisk signal og et rødt lys, når der ikke må være flere personer på stedet. Så snart antallet af personer kommer under den maksimale kapacitet, skiftes der tilbage til automatisk åbningstilstand, og den tynde LED-strimmel skifter til grøn. LED-strimlen med skiftende farver og en kompakt højttaler er inkluderet i TORMAX count+go-basispakken.

Fleksibel anvendelse

Systemet er velegnet til enkeltdøre, der bruges til både ind- og udgang og til to separate ind- og udgangsdøre.

Brugervenlig

TORMAX count+go betjenes via smartphone eller tablet ved hjælp af Wi-Fi og giver brugerne mulighed for at indtaste det maksimale/aktuelle antal personer og nulstille systemet.

Nøjagtige tal

Optælling af personer, der har adgang til eller forlader et givet sted, kan optimeres ved at reducere bredden af døråbningen, så kun én person kan passere gennem ad gangen.

Enkel montering

Tilføjelsesmodulet er let at installere på ethvert system med TORMAX-skyde- eller foldedør og kræver ingen ekstra sensorer. Dette gør det særligt nemt at opgradere eksisterende dørsystemer.

Skærmstativ med skærm

Hvis der ønskes yderligere visuelle meddelelser til personer, der passerer igennem, fås TORMAX count+go også med et elegant skærmstativ med en stor skærm til tilpassede meddelelser. En anden skærm kan valgfrit integreres som en digitalt reklameskærm.

 

Kontakt din lokale TORMAX-ekspert for detaljerede oplysninger og rådgivning!