Reference anlæg Banker & offentlige bygninger

Imødekommende adgangskontrol

Man siger klæder skaber folk, flotte og imponerende indgangspartier signalerer prestigefyldt byggeri, men samtidig skal indgangen være sikker og komfortabel. TORMAX automatiske dørsystemer byder de besøgende velkomne ved at være åbne og lukkede, når de skal. Elegant, sikkert og støjsvagt.

Mange mennesker har dagligt adgang til erhvervsdomiciler, offentlige bygninger, universiteter mv. - men ikke til de bagved liggende kontorer. Tusindvis af studerende færdes på et universitet – uden at de har adgang til f.eks. rektors kontor. De automatiske døre fra TORMAX sørger for, at adgangen begrænses til forkontorer og receptioner.

Det er af stor betydning, at have en diskret og effektiv dør-overvågning, så rektorer og teaterdirektører m.fl. kan stole på de automatiske døres pålidelighed, uanset de besøgendes antal.

Teatersale, skoler, universiteter, sportsstadier, museer, biografer, kontorbygninger, forsikringsselskaber, hoteller og posthuse er steder, hvor der dagligt går titusindvis af mennesker ind og ud. TORMAX automatiske dørsystemer åbner imødekommende, sikkert og hurtigt dørene for alle.