Præsentation

TORMAX kvalitet til bevidste kunder

TORMAX Danmark A/S er markedsledende og har siden 1975 stræbt efter at levere exceptionel service fra velkvalificerede tekniske rådgivere og serviceteknikere. Virksomheden har hovedkontor i Give (Jylland) og en afdeling i Greve (Sjælland) for at kunne yde en landsdækkende service. Med egne produktionsfaciliteter i Danmark sikrer TORMAX en unik nærhed til kunderne, høj fleksibilitet og korte leveringstider.

TORMAX installerede Europas første automatiske dør i 1951. I dag en førende producent af automatiske døre med 25 gruppeselskaber og 500+ distributionspartnere verden over. Automatiske døre fra TORMAX møder man i kontorbygninger samt i indkøbscentre, i hoteller og restauranter, i forretninger, i lufthavne og på banegårde, på skibe, i beboelsesejendomme – kort og godt i hundredvis af bygninger i hele verden.

TORMAX er en division af LANDERT Group, en uafhængig familievirksomhed, kendetegnet ved innovation, kvalitet og ægte entreprenørskab. LANDERT Group blev etableret i 1924 med hovedkontor i Bülach nær Zürich, Schweiz, og beskæftiger mere end 1000 personer fordelt over de to divisioner SERVAX (kundetilpassede elektriske drev) og TORMAX (fodgænger- og industrielle dørsystemer).