Arkitekter

Hos TORMAX har vi mere end 40 års erfaring med automatiske døre, og står derfor altid til rådighed med kompetent rådgivning ved valg af automatiske dørløsninger og energieffektive indgangspartier. Kontakt vores konsulenter på telefon 80 200 800 eller , så du også sikrer den helt rigtige løsning til dit næste byggeprojekt.

Download (risikovurdering iht. DS-EN16005, brochurer)

Svingdøre

Skydedøre

Foldedør

Karruseldøre

Profilsystemer

Sensorteknologi

Barrierefri adgang

Barrierefri adgang

Åbn dørene til en verden uden forhindringer.
[...] mere

Referencer

Dørautomatikkens fagre, nye verden

TORMAX vægter samarbejdet med arkitekter og andre rådgivere højt. Det er vigtigt, at den rigtige automatikløsning findes allerede i projekteringsfasen. TORMAX står naturligvis til rådighed med professionelle råd og teknisk vejledning i denne proces. Den optimale døråbner findes i vores brede sortiment af automatiske døre: karruseldøre, skyde- og svingdøre. På de følgende sider giver vi et indblik i dørautomatikkens alsidige verden, og præsenterer nogle referencer på forskellige anvendelsesområder.
[...] mere

Internationale kontakter

5 kontinenter. 50 lande. Mere end 500 salgspartnere.

TORMAX er repræsenteret på 5 kontinenter. Det internationale netværk af salgspartnere og datterselskaber er tæt forbundne. TORMAX produkter og tilhørende service kan rekvireres i flere end 50 lande, fra over 500 lokale salgspartnere, der alle ser frem til at møde og rådgive dig.
[...] mere