Disclaimer

Betingelser for brug

 

Ansvar for indholdet
Disse internet-sider udarbejdes med største omhu for at give almindelige informationer om LANDERT Group AG, denne virksomheds produkter og serviceydelser samt informationer af økonomisk karakter. Informationerne, som er angivet er, kan ikke betragtes som bindende tilbud eller som råd eller anvisninger til brug af produkter og serviceydelser. Vi giver ingen garanti for indholdets rigtighed, fuldstændighed og aktualitet.

Ansvar for links
Vores tilbud indeholder links til eksterne websider fra en tredjemand, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os ansvaret for dette indhold. Den pågældende udbyder eller ejer af siderne er altid ansvarlig for indholdet på siderne, der linkes til. De linkede sider kontrolleres for eventuelle forsømmelser på tidspunktet for etablering af linket. På tidspunktet for etableringen af linket registreredes der intet indhold, der var retsstridigt. Permanent kontrol af indholdet på de linkede sider er dog ikke rimeligt uden konkrete tegn på forsømmelser. Hvis forsømmelser bliver kendt, fjerner vi omgående disse links.

Ophavsret
Indholdet og dokumenterne, som er udarbejdet af sidens ejer på disse sider, er underlagt loven om ophavsret. Mangfoldiggørelse, bearbejdning, udbredelse og enhver form for anvendelse, uden for de ophavsretlige grænser, kræver skriftlig tilladelse fra den pågældende forfatter eller udarbejdende person. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat og ikke til kommercielt brug.

Databeskyttelse
Virksomheden forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Brug af vores webside er som regel mulig uden angivelse af persondata. Hvis der anmodes om persondata på vores sider (f.eks. navn, adresse eller e-mail-adresser), gives disse altid, så vidt det er muligt, på frivillig basis. Disse data gives ikke videre til tredjemand uden Deres udtrykkelige samtykke.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen .

Vi gør opmærksom på, at dataoverførsel på internettet (f.eks. ved kommunikation pr. e-mail) kan have mangler med hensyn til sikkerhed. Komplet beskyttelse af data for adgang fra tredjemand er ikke mulig.

Anvendelse af Cookies / Google Analytics
Denne side anvender Google Analytics for at finde ud af, hvordan folk bruger denne webside. Ved hjælp af denne viden kan brugeroplevelsen og anvendelsen af siden forbedres. Dette analyseprogram bruger "Cookies" for bedre at kunne samle relevante informationer. Disse informationer inklusive IP-adressen sendes til Google i USA, hvorefter der udarbejdes analyser. Før den effektive lagring anonymiseres dataene, dvs. selve IP’en gemmes ikke. Der gemmes heller ikke personlige informationer. Analyserne gives ikke videre til tredjemand og bruges kun til forbedring af websiden.