TORMAX count+go

En bekvem måde at sikre fysisk afstand på

Butiksejere og arbejdsgivere, sports og arrangører af kulturbegivenheder står alle over for det samme dilemma: at overholde hygiejniske standarder, der sikrer fysisk afstand og holder styr på antallet af personer i deres lokaler. De tilgængelige foranstaltninger til styring af strømmen af personer er ofte omkostningstunge, utilstrækkelige eller tidskrævende.

TORMAX count+go løser dette problem på en smart måde ved at tælle personer og styre automatiske døre. Tilføjelsesmodulet er let at installere og kan betjenes ved hjælp af smartphonen.

Dynamisk kontrol

Systemet regulerer strømmen af personer og lukker automatisk døren med et akustisk signal og et rødt lys, når der ikke må være flere personer på lokationen. Så snart antallet af personer kommer under den maksimale kapacitet, skiftes der tilbage til automatisk åbningstilstand, og den tynde LED-strimmel skifter til grøn. LED-strimlen med skiftende farver og en kompakt højttaler er inkluderet i TORMAX count+go-basispakken.

Fleksibel anvendelse

Systemet er velegnet til enkeltdøre, der bruges til både ind- og udgang samt til to separate ind- og udgangsdøre.

Brugervenlig

TORMAX count+go betjenes via smartphone eller tablet ved hjælp af Wi-Fi og giver administratoren mulighed for at indtaste det maksimale/aktuelle antal personer og nulstille systemet.

Nøjagtige tal

Optælling af personer, der har adgang til eller forlader lokationen, kan optimeres ved at reducere bredden af døråbningen, så kun én person kan passere ad gangen.

Enkel montering

Tilføjelsesmodulet er let at installere på TORMAX iMotion skyde- eller foldedøre og kræver ingen ekstra sensorer. Dette gør det særligt nemt at opgradere eksisterende dørsystemer.

Skærmstativ med skærm

Hvis der ønskes yderligere visuelle meddelelser til personer, der passerer igennem, fås TORMAX count+go også med et elegant skærmstativ med en stor skærm til tilpassede meddelelser. En anden skærm kan valgfrit integreres som en digital reklameskærm.

 

Kontakt din lokale TORMAX-ekspert for detaljerede oplysninger og rådgivning!